Мъжки футболни обувки

Тук ще намерите мъжки футболни обувки от различни популярни марки. Каталогът ни от мъжки футболни обувки съдържа много продукти на добри цени. Направете онлайн поръчка на мъжки футболни обувки бързо и лесно. Доставка на оригинални мъжки футболни обувки за цялата страна, направо от Англия. Бързо и коректно обслужване от екип специалисти. При закупуване на мъжки футболни обувки от нашия сайт може да получите 5% отстъпка за следваща поръчка.

Използвайте филтрите в лявата част на екрана, за да промените показаните мъжки футболни обувки и тяхното подреждане. Първоначално във всяка категория ще видите мъжки футболни обувки подредени по тяхната популярност, като първо са показани най-разглежданите продукти. Можете да ги подредите по цена или друг критерии от менюто вляво. Натиснете върху снимката на даден продукт, за да видите повече информация за него.


(стр. 1/1)

Показани продукти на страницата: 1 до 1 от общо 1 в категорията.

ADIDAS
мъжки,футболни,обувки,маратонки,нови,мъжки,бутонки,всички,мъжки,бутонки,мъжки,бутонки,adidas,messi,всички,мъжки,бутонки,adidas,adidas,messi,16.3
Цена: 134.99лв.

Потребителски вход

Размери на дрехи и обувки

Когато избирате продукт, погледнете и нашата таблица с размери, но имайте предвид, че показаните мерки там са общи за всички продукти и не са съвсем точни за конкретния продукт, който разглеждате в момента. Също така обърнете внимание, че някои производители на обувки ползват различна номерация!

Доставка и заплащане

Поръчките се доставят от Англия за около една седмица. Най-често нашите клиенти предпочитат да заплатят пратката си при получаването ѝ, но това може да стане и по банков път предварително. Пълна информация за движението на поръчката си, ще получавате по e-mail, а в деня на доставка ще получите и SMS известие от куриерската служба.

Актуални продукти и намаления

Получавайте информация за актуални продукти и промоции!

Контакти

Онлайн Трейдинг ООД, гр. София
Офис: ул. "Източна тангента" №102
Оригинални стоки от Англия.
Тел: (02) 4112200, 0882 030 651
Всеки ден от 10:00 до 18:00 часа


Спорт & Хоби във Фейсбук

Провери код за отстъпка

Ако сте получили промо-код за отстъпка, тук можете да проверите дали е валиден и каква отстъпка бихте получили с него.