Гумени ботуши

Тук ще намерите гумени ботуши от различни популярни марки. Каталогът ни от гумени ботуши съдържа много продукти на добри цени. Направете онлайн поръчка на гумени ботуши бързо и лесно. Доставка на оригинални гумени ботуши за цялата страна, направо от Англия. Бързо и коректно обслужване от екип специалисти. При закупуване на гумени ботуши от нашия сайт ще получите 5% отстъпка за следваща поръчка.

Използвайте филтрите в лявата част на екрана, за да промените показаните гумени ботуши и тяхното подреждане. Първоначално във всяка категория ще видите гумени ботуши подредени по тяхната популярност, като първо са показани най-разглежданите продукти. Можете да ги подредите по цена или друг критерии от менюто вляво. Натиснете върху снимката на даден продукт, за да видите повече информация за него.


(стр. 1/1)

Показани продукти на страницата: 1 до 4 от общо 4 в категорията.

HELLO KITTY
гумени,ботуши,гумени,ботуши,за,училище,гумени,ботуши,детски,гумени,ботуши,hello,kitty,girls,wellies,pink,aop
Цена: 27.99лв.
DUNLOP
гумени,ботуши,мъжки,гумени,ботуши,обувки,и,аксесоари,за,риболов,dunlop,half,welly,mens,black
Цена: 32.99лв.
DUNLOP
гумени,ботуши,гумени,ботуши,мъжки,гумени,ботуши,всичкото,облекло,за,риболов,обувки,и,аксесоари,за,риболов,dunlop,mens,wellington
Цена: 35.99лв.
DUNLOP
юношески,гумени,ботуши,гумени,ботуши,за,училище,гумени,ботуши,детски,високи,обувки,за,ходене,детски,гумени,ботуши,всичкото,облек
Цена: 34.99лв.

Потребителски вход

Размери на дрехи и обувки

Когато избирате продукт, погледнете и нашата таблица с размери, но имайте предвид, че показаните мерки там са общи за всички продукти и не са съвсем точни за конкретния продукт, който разглеждате в момента. Също така обърнете внимание, че някои производители на обувки ползват различна номерация!

Доставка и заплащане

Поръчките се доставят от Англия за около една седмица. Най-често нашите клиенти предпочитат да заплатят пратката си при получаването ѝ, но това може да стане и по банков път предварително. Пълна информация за движението на поръчката си, ще получавате по e-mail, а в деня на доставка ще получите и SMS известие от куриерската служба.

Актуални продукти и намаления

Получавайте информация за актуални продукти и промоции!

Контакти

Онлайн Трейдинг ООД, гр. София
Офис: кв. Горубляне, ул. Цветна градина №12
от Понеделник до Петък: 10:00 - 18:00 часа
Национален телефон: 0700 18 502
(на цената на 1 градски разговор)
Оригинални стоки от Англия.


Спорт & Хоби във Фейсбук

Провери код за отстъпка

Ако сте получили промо-код за отстъпка, тук можете да проверите дали е валиден и каква отстъпка бихте получили с него.